BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, March 21, 2010

video

the evident of pernikahan paksu..
huhuhuuu..
skali lafaz jeww....

KeNdUriE PAk Su PoN & MaK Su FaRa

ha...

the first PIC is about the pernikahan paksu kmi (AHMAD SAIFUL BIN SAIDIN )
pada 12 Mac 2010...
untuk pengetahuan..
hbtnyeww kmi nya paksu..
hanya i lafaz ja trus lulusss...
uhuhuuu



pengantin direnjissss huhuuhuh..
adat jgan di lupa...
BIAR MATI ANAK JGAN MATI ADATTTT
heheheheeh..
direnjis by abg ngah ( Sjn Saad saidin)






aiiii..
bru nak kawin dah dpat ankk..
hehehehehehe...
ank buah la..
dont worry be happy..
anak btoll..
coming soonnn...





pengantin n pengapit sma2 cantik...
huhuuuuhuh
bagai pinang di belah dua...








huhuuhu..
pengantin bersama2 kakak n abg2..
dri atas kanan :
pak ngah( SAAD), pengantin, along(faizal),
bawah kanan :
mak lang (jamaliah), Uda ( rozita) ,mak long, mak cik (syafina) n makngah (zaharah)





huhuhuuhu..
bersilang tgan ...
sbb tu x leyh minum..
tgn x sampai..
hehehehe



KeNdUriE PAk Su PoN & MaK Su FaRa

haaaa..

ni firt pic k..
time nie mase penikahan paksu kami...(AHMAD SAIFUL BIN SAIDIN)
pada 12 Mac 2010 (jumaat)..
huuhhuu..
kalu korg nak tau..
pnya hebt paksu nie..
skali lafaz ja lpas..
huuuhuu.....
TAHHHNIAAAHHHH !!!!

Monday, June 8, 2009

LAKARAN LOGO CTDC

kepada pengunjung-pengunjung blog ini...
kami mengucapkan ribuan terima kasih...
dan disini kami ingin menunjukkan beberapa lakaran..
yang menyebabka terbentuknya logo kumpulan kami iaitu CTDCbT12...
logo ini tercipta hasil daripada nukilan para cendikiawan di dalam kumpulan ini...
iaitu AZry/OmaN/AziZi/AzrEEn serta FaIz...
logo ini menggambarkan kesatuan kami yang utuh..
dan semangat kami yang jitu serta sanggup menghadapi cabaran...
walaupun bermacam dugaan mahupun rintangan yang melanda kumpulan ini tetap utuh sebagai satu kumpulan....bak kata pepatah air dicincang tidak akan putus..





aa

Saturday, June 6, 2009

Crazy Frog Blik ViLLaGe..

Hurm....pnah dengaq cita CRazy Frog???
haha kami lar suara latarnya...
tapi hat tu owg putihnya...
hat nie kampong mari..
tp versi kelantan..
ingin enjoy...
mai la layan video nie...(pastu komen k)
nak upload pown bleyh....
video

Asalamualaikum...
nie salah satu video kami ketika memancing di kedah...
agak memuaskan jugak lar...mcam2 reaksi dah tingkah laku yang dapt anda tonton...ingin tahu????
tengok lar sendiri...
<<>>
video

<<>>


ha??? nie AZizi...kalu nak sedap lagi panggil lar Angah..dia nie adik kepada Azri sedara pada Oman n Bang Cik dan anak menakan pada Cik Man...huhuhuu..bab bergaya,pereka fesyen,cipta lagu...erm suma lar bab seni nie...dia lar paling pakar...umor dia sama lar ngan Oman uh..cuma beza bulan n mak bapak ja...erm nie x taw la dia ngah berak ka posing ka tapi bab2 sukan leyh lar tanya dia nie...huhuhuu...Amir Oman Hafiz...erm..nama dibagi...erm...ada rambut ada gigi..erm..pew lagi eyh... x taw lar camna nak wat pantoNNN... hehehe..senang crita dia ni anak jati Kedah....dia pown ahli kumpulan nie jugak... rasanya masih single...Umo??erm x la muda sangat..dah 17 tahun hidup...dengar cita-cita nak jadi PIlot...tapi x taw lar pilot kapal terbang or lori.. tapi..cucu2 Tok Din nie suma pandai2...insyaallah ley lar jadi piot flight..hehehe..bley bwak tok n wan g haji....
erm..dia nie bab2 study leyh lar tnya dia...kalu bab2 nak public speaking,berpidato,promote barang paggil ja dia nie kompom laku..hahaha

Ahmad Azreen Safuan...atau"Bang Cik"...beliau merupakan ahli termuda..yang kini berusia 16 tahun...beliau nakal...tp baek budi bahasanya...masih single..dan kini menetap di Kedah....
kalau nak kemahiran2 yang lebeyh dia nie bleyh tolong..bnyak pengalaman dalam wat2 keja nie...kalu sesat atau ada luka...bleyh lar tya dia nie..bab2 prubatan tradisional n pantang larang memang bidang dia lar...
ha??? nie Penasihat kami...kami lebeyh senang memanggilnya Cik Man.. atas keprihatinan dan tunjuk ajar beliau kepada kami...menyebabkan kumpulan ini bergiat aktif,... tambahan lagi apabila musim cuti sekolah tiba...beliau merupakan Taiko lar kalu bab2 mancing nie... tanya ja apa pown dengan mudah mulut dan lidah berliau menjawap segala pertanyaan...